SHIFT

2009.06.08. 23:59

Egy játékkal kezdenék, mert mint sokan mások, én is szeretek játszani, akár a pda-mon is. Szerencsére manapság egyre több program, valamint játék támogatja ezt a képernyőfelbontást.

Mikor rátaláltam, egy pillanatig nem hittem a szememnek. Tetszett, és egyből átvillant az agyamon... úgysem fog menni. Szerencsére kellemesen csalódtam.

  Tulajdonképpen egy puzzle szerű játékról van szó, azonos színű kockákat kell egymás mellé kombinálni úgy, hogy minimum 3 egyforma színű kerüljön egymás mellé, akár horizontálisan, akár vertikálisan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben ez teljesül, az adott kockák eltűnnek, és pontokat kapunk érte cserébe. Stylussal, és a navigációs gombokkal is irányítható, így akár a buszon is játszhatunk gyorsan egyet :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amire érdemes figyelni, hogy ha pl a jobb gombot nyomjuk le, akkor az egész bal oldali sor elmozdul jobb oldalra, hasonlóképpen a többi oldalhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Normal és hard nehézség közül választhatunk mielőtt belekezdenénk a játékba, utóbbi annyiban tér el, hogy eggyel több színű kocka van jelen a játékban. Maga a játék szépen kivitelezett, könnyen kezelhető, és addiktív. Nem véletlenül játszok vele én is sokat :)

 

 

Követelmény: Windows Mobile Pocket PC 2003SE / 5 / 6

Rövid ismertető és letöltés:

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-shift.html

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://squarescreenusers.blog.hu/api/trackback/id/tr151172807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása