THROTTLE EXPLORER

2009.06.10. 08:55

Lightweight fájl kezelő, érintésre optimalizálva. Kipróbálva a programot a véleményem: "maradok a jól bevált megoldásnál" (ami egy másik program, később sorra kerül az is, esetleg lehet tippelni).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fenti látvány tárul elénk ha elindítjuk a programot, nincs túlcsicsázva, letisztult a felülete, ráadásul teljesen skinelhető is. Az ujjunk mellett természetesen a navigációs billentyűket is használhatjuk. Hála a mappák és fájlok nagyban történő megjelenítésének, valóban gyorsan navigálhatunk a gépünk, vagy memóriakártyájának tartalmai között. Természetesen rendelkezik az elvárt, és alapnak tekinthető funkciókkal, mint pl a másolás/beillesztés, új mappa létrehozása stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fájljainkat rendezhetjük abc sorrenben, kiterjesztés, valamint dátum szerint is. Megoldott a My Device, és a memóriakártya közti gyors váltás is a bal felső sarokban lévő gombbal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Könnyen kezelhető ujjal, "nehéz" mellényomni a dolgoknak, talán csak az ujjal történő görgetés lehetne kicsit kiforrottabb, nálam néha kicsit akadozott, olykor belépett abba a könyvtárba amelyikről indítottam volna az ujjam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ötletes megoldásnak tartom, hogy megadhatjuk kedvenc mappáinkat, valamint fájljainkat, ha még gyorsabban szeretnék tájékozódni a könyvtárak rengetegében :) Ha szeretünk sokat tapizni, akkor érdemes kipróbálni.

 

Követelmény: Windows Mobile Pocket PC 5 , 6 , 6.1, NET.CF 2.0 - 3.5!

Rövid angol leírás és letöltés: www.freewarepocketpc.net/ppc-download-throttleexplorer.html

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://squarescreenusers.blog.hu/api/trackback/id/tr801175743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása