VÁGJUNK BELE

2009.06.08. 23:16

Üdv mindenkinek!


Ez az első bejegyzés a blogon, remélhetőleg még sok lesz a közeljövőben, ehhez viszont az kell, hogy legyen érdeklődés a blog témájával kapcsolatosan. Elég szűk réteget érint amiről szó lesz, de talán itt egymásra találnak majd azok az emberek, akikhez szólok. Amit a blog dizájnjával kapcsolatban megjegyeznék, az annyi, hogy a későbbiekben majd módosítom :) Magamról annyit mondanék el, hogy kb másfél éve rendelkezem az első pda-mmal, ami egy Fujitsu Siemens Pocket Loox T830-as, természetesen 240x240-es felbontással. Ezek a gépek nem túl elterjedtek, nem sok gyártó vállalta be, hogy ilyen felbontású kijelzővel gyártson pda-t. Nem tudom, hogy a többi felhasználó, akinek szintén "kockakijelzős" gépe van hogyan érez, de én szeretem, úgy is, hogy be vagyok határolva :) A választásom egyébként az ár/tudás aránya miatt esett erre a gépre, nem gondolva arra, hogy néha bosszús leszek a képernyő felbontása miatt. Aztán megszerettem...

Kit várok olvasónak a blogra? Bárkit akit érdekel a téma, szívesen olvas, vagy éppen ilyen kijelzőjű pda-val rendelkezik :)

A bejegyzés trackback címe:

https://squarescreenusers.blog.hu/api/trackback/id/tr121172730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása