IRIS BROWSER 1.1.8

2009.06.15. 08:48

A pda-k fontos része a böngésző, egy részüket kifejezetten böngészésre találják ki. Szerencsére azoknak sem kell aggódni akik nem hatalmas képernyős pda-val vannak megáldva, de azoknak sem akik mondjuk nem szeretik az Opera Mobile-t, hogy a Pocket Internet Explorerről ne is beszéljünk...

Sok alternatíva létezik, mostanra egyre több, de ezek közül szerintem az Iris a legjobb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott hozzá egy izmosabb gép, amiben legalább 400 Mhz-es processzor, és 128 Mb ram van, de  a minimum amivel jól használható a program az egy 200 Mhz-es processzorral, és 64 Mb rammal szerelt gép. Nekem a kettő keveréke áll rendelkezésre, 416 Mhz-es processzor, és 64 Mb ram, a böngészés sebességével sosem volt gondom, annál inkább az "out of memory" felirattal. Ha 3 tab van már nyitva, és képekben gazdag oldalakat kezdünk el megjeleníteni, akkor esélyes hogy találkozunk ezzel a jelenséggel. Nekem speciel 2 nyitott tabbal is sikerült elérni :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A beálítási lehetőségek között természetesen minden elvárható dolgot megtalálunk, biztonsági, és cache beállításokat, böngészési módot (mobil, asztali, oszlopokba endezett) stb. Érdekesség hogy egy jól animált felületet kapunk a böngészés előzményeinek megjelenítésére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebesség terén azt kell hogy modnjam, nem rossz, személy szerint inkább ezt használom mint az operát, mivel annál gyakrabban előjön az "out of memory", mintha az iris kevesebbet enne. Az oldalak megjelenítésének sebességéről pedig csak annyit mondanék el, hogy az Irisben elvileg ugyanaz a motor dolgozik, mint ami az Iphone-ok Safarijában.

 

Követelmény: Windows Mobile® 5, 6, de elérhető még a következő platformokra is:

                     Qt® embedded 2.3, Qtopia® core 4.3, Qtopia®4.3

Hivatalos oldal, letöltés: www.irisbrowser.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://squarescreenusers.blog.hu/api/trackback/id/tr401178152

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: qq online 2018.11.11. 02:59:19

Drawing desk plans - ryebyns

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása